Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne tekme yemek

Rüyada yüzüne tekme yemek

Rüyada yüzüne tekme yemek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine alamet eder.

Rüyada yüzüne tekme yemek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız istendiği gibi yürümeyebilir.

Rüyada yüzüne tekme yemek yeni arkadaşlıklar kuracağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada birinden tekme yemek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine delalettir.

Rüyada karnına tekme yemek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babadan tekme yemek lüks, konfor içinde olacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, kazancın yarı yarıya artacağına işarettir.

Rüyada tekme yemek eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırlı ve güzel olacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtına tekme yemek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan tekme atmak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin tekme attığını görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments