Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babadan tekme yemek

Rüyada babadan tekme yemek

Rüyada babadan tekme yemek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına yorulur.

Rüyada babadan tekme yemek gördüyseniz:

  • İşinizde ya da aşk hayatınızda veya ikisinde birden sevindirici gelişmeler olabilir.

Rüyada babadan tekme yemek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada babaya tekme atmak rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine, hainlik yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne tekme yemek hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada tekme yemek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden tekme yemek mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtına tekme yemek maddi gücünün de daimi olacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karnına tekme yemek hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapıya tekme atmak bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments