Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin tekme attığını görmek

Rüyada bebeğin tekme attığını görmek

Rüyada bebeğin tekme attığını görmek duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, elinin bolluk göreceğine, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, şifa göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin tekme attığını gördüyseniz:

  • Romantizme veya sevdiğiniz kişilere zaman ayırmanız stresi azaltabilir.

Rüyada bebeğin tekme attığını görmek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına tabir olunur.

Rüyada ineğin tekme attığını görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, bereket ve huzur getireceğine delalet eder.

Rüyada at tarafından tekmelenmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin tekme attığını görmek işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada atın tekme attığını görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kediye tekme attığını görmek ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine delalettir.

Rüyada at tekmelemesi görmek kazançsız işler peşinde olmaya, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, rahat yüzü göreceğine rivayet eder.

Rüyada tekme attığını görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments