Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnına tekme yemek

Rüyada karnına tekme yemek

Rüyada karnına tekme yemek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada karnına tekme yemek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizde bazı değişimler olabilir.

Rüyada karnına tekme yemek arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına delalet eder.

Rüyada birinden tekme yemek yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüne tekme yemek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine delalet eder.

Rüyada tekme yemek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada babadan tekme yemek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtına tekme yemek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına yorulur.

Rüyada bebek tekmesi görmek aksiliklerin baş göstereceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine işarettir.

Rüyada at tekmelemesi görmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments