Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde kıl çıktığını görmek

Rüyada yüzünde kıl çıktığını görmek

Rüyada yüzünde kıl çıktığını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, sevdiği birine hediye alacağına işarettir.

Rüyada yüzünde kıl çıktığını gördüyseniz:

  • Herkes sizi takdir etmeyebilir veya sizinle ön planda yer almak istemeyebilir.

Rüyada bir kadının yüzünde kıl çıktığını görmek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, kişinin yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde kıllar çıktığını görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde kıl çıktığını görmek rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine inanılır.

Rüyada kadının yüzünde kıl çıktığını görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzümde kıl çıktığını görmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, kişinin şansının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde siyah kıl çıktığını görmek rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Rüyada kılların çıktığını görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada bacaklarda kıl çıktığını görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments