Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde mantar görmek

Rüyada yüzünde mantar görmek

Rüyada yüzünde mantar görmek işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine yorulur.

Rüyada yüzünde mantar gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki değişikliklere ayak uydurmanız gerekiyor.

Rüyada yüzünde mantar çıktığını görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza rivayet eder.

Rüyada yüzünde mantar görmek çıkmaza düşeceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada kurutulmuş mantar görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, gönül sızılarının dineceğine işarettir.

Rüyada çürük mantar toplamak yalnız kalınacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Rüyada mavi mantar görmek başı sıkışanın derdine çare bulacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına alamet etmektedir.

Rüyada mantar almak Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, rütbe edineceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada mantar yetiştirmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karın üstünde mantar toplamak başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments