Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mantar almak

Rüyada mantar almak

Rüyada mantar almak zenginliğe sahip olacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine delalet eder.

Rüyada mantar almak gördüyseniz:

  • Gereken şekilde atağa geçerseniz dar boğazları kolayca geçebilirsiniz.

Rüyada çiğ mantar yemek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine delalettir.

Rüyada elinde mantar çıktığını görmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada acı mantar yemek yeni kişilerle tanışacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, çok mutlu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada tarlada mantar toplamak dualarının karşılığını göreceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sütlü mantar görmek ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına alamet eder.

Rüyada turuncu mantar görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, şerefe ve izzete, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru mantar görmek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine delalettir.

Rüyada mantar pişirip yemek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments