Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde mantar çıktığını görmek

Rüyada yüzünde mantar çıktığını görmek

Rüyada yüzünde mantar çıktığını görmek eğlenceli günlere kavuşacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, sözlerinden çıkmayacağına yorulur.

Rüyada yüzünde mantar çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızın da hoş sürprizlerine karşı hazırlıklı olmalısınız.

Rüyada yüzünde mantar çıktığını görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına delalettir.

Rüyada vücutta mantar çıktığını görmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine yorulur.

Rüyada elinde mantar çıktığını görmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada mantar çıktığını görmek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine delalettir.

Rüyada vücudunda mantar çıktığını görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde mantar görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına işarettir.

Rüyada yüzünde tüy çıktığını görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine tabir olunur.

Rüyada bir kadının yüzünde kıl çıktığını görmek onlardan büyük hayır göreceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments