Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzün beyaz olduğunu görmek

Rüyada yüzün beyaz olduğunu görmek

Rüyada yüzün beyaz olduğunu görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, bereket ve huzur getireceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzün beyaz olduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki aktivitelerin keyfini çıkartabilir veya siz kendiniz bir toplantı organize edebilirsiniz.

Rüyada başkasının yüzünü beyaz görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına delalettir.

Rüyada annenin yüzünü beyaz görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün beyaz olduğunu görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına inanılır.

Rüyada yüzünde beyazlık görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada yüzünde beyaz leke görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüze beyaz örtü görmek hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, isteklerinin erteleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzün beyaz olduğunu görmek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde beyaz lekeler görmek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments