Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin yüzünü beyaz görmek

Rüyada annenin yüzünü beyaz görmek

Rüyada annenin yüzünü beyaz görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada annenin yüzünü beyaz gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız fırsatları anında değerlendirin.

Rüyada annenin yüzünü beyaz görmek kendisiyle de gururlanacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına tabir olunur.

Rüyada anne yüzünü görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Rüyada annenin yüzünü mor görmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada annenin yüzünde yara görmek sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına delalettir.

Rüyada anneyi denizde yüzerken görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin yüzünü görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına yorulur.

Rüyada ölmüş anneyi güler yüzlü görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, istediği yola çıkacağına rivayet eder.

Rüyada annenin yüzüne tükürmek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments