Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iz görmek

Rüyada iz görmek

Rüyada iz görmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına, batıl amele, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine işarettir.

Rüyada iz gördüyseniz:

  • Zevkli seyahatler veya yolculuklar özel yaşamınız üzerinde olumlu etki yapabilir.

Rüyada izmir köfte görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, saadete ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynunda iz görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sezeryan izi görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına işarettir.

Rüyada alnında iz görmek ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde dikiş izi görmek sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına alamet eder.

Rüyada tavşan izi görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, komşular tarafından kötülenileceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karda iz görmek sorunların kalmayacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına yorulur.

Rüyada büyük ayak izi görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments