Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzük almak ve takmak

Rüyada yüzük almak ve takmak

Rüyada yüzük almak ve takmak çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, işlerinin karışacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzük almak ve takmak gördüyseniz:

  • Göz önünde olmak isteyebilirsiniz.

Rüyada başkasının parmağına yüzük takmak uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyle yüzük takmak herkesin dikkatinin çekileceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Rüyada parmağına altın yüzük takmak kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki parmağına yüzük takmak yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada değerli yüzük takmak çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada serçe parmağa yüzük takmak malının ve parasının çoğalacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada iki tane yüzük takmak kazançta zarar edeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, sağlığının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments