Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabısının eskidiğini görmek

Rüyada ayakkabısının eskidiğini görmek

Rüyada ayakkabısının eskidiğini görmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, umutsuzluğa düşeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabısının eskidiğini gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenirseniz, sevdiğiniz bir kişiyi mutlu etmenin yollarını bulabilirsiniz.

Rüyada ayakkabının eskidiğini görmek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine rivayet eder.

Rüyada ayakkabısı eskimek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına delalettir.

Rüyada ayakkabısının eskidiğini görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, huzur bulacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada ayakkabıların eskidiğini görmek korkularının ve kuruntularının biteceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabı eskidiğini görmek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, yalan söylemeye, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabılarının eskidiğini görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına işaret eder.

Rüyada halının eskidiğini görmek iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eşyanın eskidiğini görmek rakiplerin üzüleceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments