Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüğün parçalanmasını görmek

Rüyada yüzüğün parçalanmasını görmek

Rüyada yüzüğün parçalanmasını görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kişinin yasa düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada yüzüğün parçalanmasını gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz, bir maceraya atılabilir ya da gerçekten sevebileceğiniz bir kadınla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yüzüğünün parçalandığını görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Rüyada söz yüzüğünün parçalandığını görmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına inanılır.

Rüyada yüzüğün parçalandığını görmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada yüzük parçalanması görmek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işarettir.

Rüyada yüzüğün parçalanmasını görmek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına işaret eder.

Rüyada ağzından cam parçaları çıkarmak sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuranın parçalandığını görmek ün yapmayı başaracağına, hayırlı bir yola girileceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada cam parçası yutmak işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments