Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüğün parçalandığını görmek

Rüyada yüzüğün parçalandığını görmek

Rüyada yüzüğün parçalandığını görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, güveninin artacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, müşterilerinin çoğalacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına inanılır.

Rüyada yüzüğün parçalandığını gördüyseniz:

  • İmajınızı veya mevcut pozisyonunuzu güvenceye alacak bir değişiklik yapabilirsiniz.

Rüyada yüzüğün parçalanmasını görmek maddi gücünün azalacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada yüzük parçalanması görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada söz yüzüğünün parçalandığını görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada yüzüğünün parçalandığını görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, sıkıntısından kurtulacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüğün parçalandığını görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, hakkını alacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayna parçası görmek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine yorulur.

Rüyada ölüyü parçalara ayırmak bir daha işyerine gelmeyeceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına işarettir.

Rüyada et parçası görmek işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments