Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayna parçası görmek

Rüyada ayna parçası görmek

Rüyada ayna parçası görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayna parçası gördüyseniz:

  • Karlı olmayan iş anlaşmaları veya ufak tefek alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada ayna parçası görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada ayna parçaları görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına işarettir.

Rüyada kırık ayna parçaları görmek evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada köpekler tarafından parçalanmak daha büyük kazançlar elde edileceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada et parçası kusmak sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına rivayet eder.

Rüyada altın parçaları görmek düşmanını alt edeceğine, günahlara, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına yorulur.

Rüyada taş parçaları görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada ciğer parçası görmek sadece makamının değil kazancının da artacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments