Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü temizlemek

Rüyada yüzü temizlemek

Rüyada yüzü temizlemek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, isabetli adımlar atılacağına, geçecek güzel bir ömre, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzü temizlemek gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında veya bir eğlence ortamında bulunabilirsiniz.

Rüyada yüzü temizlemek rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, hayatının güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada yüz temizlemek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü temizlemek kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında rahat edileceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü temizlemek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada demlik temizlemek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, derdin sona ereceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının bokunu temizlemek kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada evden çamur temizlemek kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına delalet eder.

Rüyada dişini temizlediğini görmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments