Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz temizlemek

Rüyada yüz temizlemek

Rüyada yüz temizlemek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada yüz temizlemek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapmadan veya sözler vermeden önce, gerçeklere hakim olup olmadığınızdan emin olmalısınız.

Rüyada birinin yüzünü temizlemek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına işarettir.

Rüyada yüz temizlemek zarar göreceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü temizlemek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine yorulur.

Rüyada yüzü temizlemek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil biber temizlemek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnakları temizlemek işlerin artacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kulakları temizlemek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatal kaşık temizlemek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, insanlarla iç içe olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments