Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişini temizlediğini görmek

Rüyada dişini temizlediğini görmek

Rüyada dişini temizlediğini görmek gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, sorumlu tutacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına delalettir.

Rüyada dişini temizlediğini gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren ortamlarda ya da rekabetçi kişilerle olan diyaloglarda daha kibar davranmak, restleri görmekten veya acımasız olmaktan daha fazla işe yarayabilir.

Rüyada dişini temizlediğini görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine tabir olunur.

Rüyada dişi temizlemek böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada çürük dişi temizlemek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, işlerinin yaver gideceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada başkasının dişini temizlemek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada dişini temizlemek çok büyük mutluluk duyacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin dişini temizlemek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada alt dişinin olmadığını görmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, yokluk çekeceğine yorulur.

Rüyada ağzındaki dişi görmek ilim irfan öğreneceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments