Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünü temizlemek

Rüyada birinin yüzünü temizlemek

Rüyada birinin yüzünü temizlemek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, kendi geleceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü temizlemek gördüyseniz:

  • Aslında sinirsel patlamalar yaşamanız daha iyi olabilir çünkü bunu yapmazsanız içine kapanık bir yapıya girebilir sevdiklerinizden duygusal olarak uzaklaşabilirsiniz.

Rüyada birinin yüzünü temizlemek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, huzursuz olacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada yüzünü temizlemek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü temizlemek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüz temizlemek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, muradın yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada sperm temizlemek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğun altını temizlemek hayatın tadına varacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kulağı temizlemek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarı temizlemek uzun yaşayacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments