Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay görüp dua etmek

Rüyada ay görüp dua etmek

Rüyada ay görüp dua etmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına yorulur.

Rüyada ay görüp dua etmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikir beyan etmeden önce, karşı tarafın ne diyeceğini dinlemenizde fayda var.

Rüyada ay görüp dua etmek küslerin ve kırgınların barışacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, zahmet veren işlerin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada cin görüp dua etmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada köpek görüp dua okumak sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına tabir olunur.

Rüyada mezar görüp dua etmek rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, kendi çok iyi hissedeceğine, keyiflerinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlık görüp dua etmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına rivayet eder.

Rüyada şeytanı görüp dua okumak zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, kurulu düzenin bozulacağına delalettir.

Rüyada kabeyi görüp dua etmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cin görüp dua okumak hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments