Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzmeye çalışmak

Rüyada yüzmeye çalışmak

Rüyada yüzmeye çalışmak yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, ayıplanacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine alamet eder.

Rüyada yüzmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan da uzak durmalısınız.

Rüyada yüzmeye çalışmak mutluluğun aileye geri döneceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, alım gücünün artmasına yorulur.

Rüyada havuzda yüzmeye çalışmak hakkıyla kazanca, kafasının rahatlayacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına tabir olunur.

Rüyada denizde yüzmeye çalışmak ilerleyeceğine ve kalkınacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına tabir olunur.

Rüyada hap içmeye çalışmak hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada eşini öldürmeye çalışmak karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine yorulur.

Rüyada kanı durdurmaya çalışmak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyudan çıkmaya çalışmak çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyle ders çalışmak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, kısmetin açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments