Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini öldürmeye çalışmak

Rüyada eşini öldürmeye çalışmak

Rüyada eşini öldürmeye çalışmak çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, itibarının ve makamının artacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada eşini öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda engellendiğinizi hissederseniz, karşı çıkmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada eşini öldürmeye çalışmak maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet eder.

Rüyada babasını öldürmeye çalışmak yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, etrafına güzel insanların dolacağına rivayet eder.

Rüyada kırkayak öldürmeye çalışmak çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karafatma öldürmeye çalışmak sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, saygın bir hayat yaşayacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada hamam böceği öldürmeye çalışmak takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Rüyada bit öldürmeye çalışmak çalıştığı yerde amir olacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada adam öldürmeye çalışmak yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeği öldürmeye çalışmak çareyi başka yerlerde arayacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments