Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda yüzmeye çalışmak

Rüyada havuzda yüzmeye çalışmak

Rüyada havuzda yüzmeye çalışmak sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, müjdeli haberle geleceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, sorunların sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada havuzda yüzmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya yakın akrabalarınızla ilişkilerinizde karışıklıklar veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Rüyada havuzda yüzmeye çalışmak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde yüzmeye çalışmak malının ve aşının da çoğalacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzmeye çalışmak sevdiği kişilerden zarar göreceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada birini havuzda yüzerken görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, bereketli işler yapacağına işaret eder.

Rüyada havuzda yüzenleri görmek kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, çalışmalarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuzda yüzenler görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, çok büyük başarı kazanacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuzda yüzmeyi öğrenmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada havuzda yüzememek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments