Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzerek uçmak

Rüyada yüzerek uçmak

Rüyada yüzerek uçmak çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada yüzerek uçmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan kar edebilmek amaçlı bazı ön plana çıkmamış fikirleriniz olabilir.

Rüyada yüzer gibi uçmak gözlerindeki yaşın kuruyacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada yüzerek uçmak ruhsal korkularından da arınacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına delalettir.

Rüyada yorganla uçmak çirkin amellere, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, adını herkese duyuracağına yorulur.

Rüyada salıncakta uçmak kişinin hayatının değişeceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada ağaçtan ağaca uçmak işlerin büyüyeceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok yükseğe uçmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işarettir.

Rüyada yıldızlara doğru uçmak kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada zorla uçmak ortaklıkların bozulacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, tecrübelerini aktaracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments