Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık çorbası görmek

Rüyada balık çorbası görmek

Rüyada balık çorbası görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada balık çorbası gördüyseniz:

  • Hangisi olursa olsun gerekli hazırlıkları yapmanızda fayda var.

Rüyada balık çorbası yapmak tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına tabir olunur.

Rüyada balık çorbası yemek yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, makbul olan şeylere, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada balık çorbası içmek namaz kılacağına, her şeyin sarpa saracağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine işarettir.

Rüyada balık çorbası görmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada tavuk suyu çorbası içmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada ezogelin çorba görmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada tencereden çorba içmek başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, maddi kriz yaşanacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada tencere çorba görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments