Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze toprak atmak

Rüyada yüze toprak atmak

Rüyada yüze toprak atmak insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, uykusuz geceler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yüze toprak atmak gördüyseniz:

  • Aslında bazı karlı şeyler olabilir.

Rüyada birinin yüzüne toprak atmak sıkıntı ile geçimini sağlamaya, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüze toprak atmak yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, çok güzel günler göreceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün yüzüne toprak atmak yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına rivayet eder.

Rüyada mezara kürekle toprak atmak hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine delalettir.

Rüyada kürekle toprak atmak sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına yorulur.

Rüyada mezarlığa toprak atmak insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine delalet eder.

Rüyada birinin üzerine toprak atmak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, işlerin yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada eve toprak atmak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments