Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık çizmek

Rüyada balık çizmek

Rüyada balık çizmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada balık çizmek gördüyseniz:

  • Müsrif bir yapıya sahipsiniz.

Rüyada balık resmi çizmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık çizmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, geride bırakacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına işaret eder.

Rüyada çiçek resmi çizmek hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyun çizmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, gereken sabrı göstereceğine alamet eder.

Rüyada masa çizmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada atatürkün resmini çizmek sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına tabir olunur.

Rüyada araba resmi çizmek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada fil resmi çizmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments