Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde yanık görmek

Rüyada yüzde yanık görmek

Rüyada yüzde yanık görmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine işarettir.

Rüyada yüzde yanık gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bilgiler veya alacağınız haberler ışığında işinizi, ailenizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren bir konuyu tekrar gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada yüzde yanık görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada yüzde uçuk görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzde şişkinlik görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yüzde et ben görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, büyük bir projeye girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzde delik görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzde irin görmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzde kıllar görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzde iltihaplı sivilce görmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments