Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada irin çıkartmak

Rüyada irin çıkartmak

Rüyada irin çıkartmak kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada irin çıkartmak gördüyseniz:

  • Kendinizi şımartmaya veya kendinize iltifatlar yağdırmaya başlamadan önce, gerekenleri yapmanızda fayda var.

Rüyada irin çıkartmak müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz irin sıkmak eline yüklü miktarda para geçeceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada vücudundan irin görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına işarettir.

Rüyada vücudundan irin çıkarmak sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına alamet eder.

Rüyada gözünden irin aktığını görmek yeni bir haneye sahip olacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kan irin görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil irin görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada irin akıtmak alkış alacağına, mahsullerin fazlalaşacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments