Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde ben görmek

Rüyada yüzde ben görmek

Rüyada yüzde ben görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, zorlukların son bulacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına alamet eder.

Rüyada yüzde ben gördüyseniz:

  • Bazı sırların ortaya çıkması sizde rahatlama sağlayabilir, kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz.

Rüyada yüzde ben görmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sevap işlemek için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada yüzde et ben görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına inanılır.

Rüyada yüzde et beni görmek dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzde kına görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzde iz görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzde yazı görmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, kazanılan paranın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzde leke görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada yüzdeki tüyleri almak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments