Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde kına görmek

Rüyada yüzde kına görmek

Rüyada yüzde kına görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada yüzde kına gördüyseniz:

  • Karşılıklı adil alışverişi ön plana almanız gerekiyor.

Rüyada yüzde kına görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına yorulur.

Rüyada yüzde iz görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzde dogum lekesi görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada yüzden kıl aldırmak eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine yorulur.

Rüyada yüzden kıl koparmak yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine delalet eder.

Rüyada yüzde siyah kıl görmek kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, hayatının başarılarla dolacağına delalettir.

Rüyada yüzden tüy koparmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzde görmek iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments