Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yuvarlanan kaya görmek

Rüyada yuvarlanan kaya görmek

Rüyada yuvarlanan kaya görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yuvarlanan kaya gördüyseniz:

  • Duygusal ya da ekonomik açıdan kendinizi zorlayacak planlar yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada kayaların yuvarlandığını görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada yuvarlanan kaya görmek neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine işaret eder.

Rüyada dağdan yuvarlanmak mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, dertlerine çare bulacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yerde yuvarlandığını görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yerde yuvarlanmak keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, rızkının çeşitleneceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada yeşillikte yuvarlanmak yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada otobüsle uçuruma yuvarlanmak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karda yuvarlandığını görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, rahat edeceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments