Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillikte yuvarlanmak

Rüyada yeşillikte yuvarlanmak

Rüyada yeşillikte yuvarlanmak zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillikte yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun bir erkekle tanışıp, yakınlık kurmanız olasıdır.

Rüyada yeşillikte yuvarlanmak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada çayırda yuvarlanmak kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan yuvarlanmak çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada yüksekten yuvarlanmak gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, mutluluğunun büyüyeceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine delalettir.

Rüyada atın yuvarlandığını görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşların yuvarlandığını görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçuruma yuvarlanmak hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine işarettir.

Rüyada kar üstünde yuvarlanmak iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, çok büyük mutluluk duyacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments