Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yuvarlak küpe görmek

Rüyada yuvarlak küpe görmek

Rüyada yuvarlak küpe görmek başarılarının ve kazancının artacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yuvarlak küpe gördüyseniz:

  • Yeni plan, proje veya ilgi alanları sizinle aynı zevklere sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada yuvarlak küpe görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yuvarlak pencere görmek belalardan korunacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yuvarlak fırın görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada büyük yuvarlak altın görmek dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada yuvarlak taş görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, kar elde edileceğine inanılır.

Rüyada yuvarlak masa görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, kazancının da azalacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine işarettir.

Rüyada yuvarlak şeker görmek yeni işlere girileceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına tabir olunur.

Rüyada yuvarlak yatak görmek ona özlemle sarılacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments