Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yuvarlak taş görmek

Rüyada yuvarlak taş görmek

Rüyada yuvarlak taş görmek çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yuvarlak taş gördüyseniz:

  • Hızlı hareket etmeniz durumunda istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz.

Rüyada yuvarlak taş görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına işarettir.

Rüyada yuvarlak ay görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yuvarlak çizmek uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine inanılır.

Rüyada yuvarlak tatlı görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada yuvarlak tepsi görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yuvarlak yemek masası görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada yuvarlak masada oturmak hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada yuvarlak cisim görmek nasıl bir hayat sürdüreceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments