Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yuvarlak ekmek görmek

Rüyada yuvarlak ekmek görmek

Rüyada yuvarlak ekmek görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, onun kıymetini her daim bileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, zenginliğe, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yuvarlak ekmek gördüyseniz:

  • Dikkatle değişiklikleri takip etmeniz, önünüzde sizin için tamamen farklı bir yol açılmasını sağlayabilir.

Rüyada yuvarlak ekmek görmek iyi huylar edineceğine, eve huzur dolacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada yuvarlak ekmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada yuvarlak tatlı görmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, iş hayatında terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yuvarlak şeker görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına işarettir.

Rüyada yuvarlak küpe görmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına işaret eder.

Rüyada yuvarlak ay görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada yuvarlak ayna görmek geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yuvarlak masa etrafında oturmak muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, zamandan da kar edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments