Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yuva görmek

Rüyada yuva görmek

Rüyada yuva görmek hayırlı bir döneme girileceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine işarettir.

Rüyada yuva gördüyseniz:

  • Yeni aşklar da söz konusu olabilir.

Rüyada civciv yuvası görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arı yuvası bozmak sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare yuvası görmek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kumru yuvası görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada güvercinin eve yuva yaptığını görmek ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına inanılır.

Rüyada güvercin yuvaları görmek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine işarettir.

Rüyada akrep yuvası görmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına tabir olunur.

Rüyada yılan yuvasını görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments