Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzak bir yere gitmek

Rüyada uzak bir yere gitmek

Rüyada uzak bir yere gitmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, verilen emeklerin heba olacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, zorluklarının kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada uzak bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçen şeyler üzerinde dikkatle düşünülmesi gereken fırsatlar olabilir.

Rüyada uzak yerlere gitmek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçakla uzak bir yere gitmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına işaret eder.

Rüyada uzak bir yere gitmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzak bir yere gideceğini görmek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, zor günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada yürüyerek uzak bir yere gitmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, sıkıntılarını aşacağına, başarıların çoğalacağına yorulur.

Rüyada uzak bi yere gitmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzak yere çalışmaya gitmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzak yere taşınmak eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments