Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık avlamaya çalışmak

Rüyada balık avlamaya çalışmak

Rüyada balık avlamaya çalışmak planlarının bozulacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, sıkıntılı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada balık avlamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Vereceğiniz tavsiyeler ya da öğütler iltifatlara neden olabilir.

Rüyada balık avlamaya çalışmak iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin avlamaya çalışmak rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada balık avına çıkmak malına mal, parasına da para ekleyeceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına işarettir.

Rüyada avlanmış balık görmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, İslami olarak günahlarının artacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına alamet eder.

Rüyada balık avına gitmek sırtındaki yükten kurtulacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada balık avlamaya gitmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada balık avlayanları görmek kazancının çoğalacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ava gitmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments