Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin avlamaya çalışmak

Rüyada güvercin avlamaya çalışmak

Rüyada güvercin avlamaya çalışmak tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, işlerin artacağına, aydınlık bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada güvercin avlamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz konusunda alçak gönüllü olmayın.

Rüyada güvercin avlamaya çalışmak hayattan elini eteğini çekeceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada balık avlamaya çalışmak daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, mal mülk kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada avatar görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada avm ye gitmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına yorulur.

Rüyada avlanan kartal görmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla ava çıkmak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, parasının azalacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada avatar olmak ekonomik durumunun düzeleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada domuz avına gitmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, borçlarının kapanacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments