Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avlanmış balık görmek

Rüyada avlanmış balık görmek

Rüyada avlanmış balık görmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, kazancında da artış meydana geleceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, asla yüksünmeyeceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada avlanmış balık gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren kişilere dikkat edin.

Rüyada avlanmış balık görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balık avlayanları görmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada balık avlamaya çalışmak yaşamın güzelliklerle dolacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına delalet eder.

Rüyada balık avına çıkmak iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada balık avlamaya gitmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık avına gitmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına alamet eder.

Rüyada avrupa ülkesi görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, sağlığının geri geleceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada aventurin taşı görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, sözler sarf edeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments