Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yurtta olduğunu görmek

Rüyada yurtta olduğunu görmek

Rüyada yurtta olduğunu görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, neredeyse kahrolacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine delalettir.

Rüyada yurtta olduğunu gördüyseniz:

  • Yüzme bilmeyen bir tanıdığınızı havuza çağırmaktansa, denizkızını beklemeniz daha kolay olabilir.

Rüyada yurt dışındaki arkadaşını görmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yurtdışından misafir geldiğini görmek özellikle evlilik için gün sayılacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yurtdışına tatile gitmek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yurt görmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, kucaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yurtdışında gezdiğini görmek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, patron koltuğunda oturacağına inanılır.

Rüyada yurtdışına çalışmaya gitmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına delalettir.

Rüyada uçakla yurtdışına gittiğini görmek ün yapmayı başaracağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin yurtdışına gittiğini görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine, isteklerin yerine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments