Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yurtdışında gezdiğini görmek

Rüyada yurtdışında gezdiğini görmek

Rüyada yurtdışında gezdiğini görmek eskileri yâd edeceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, zorluklarının kalmayacağına delalet eder.

Rüyada yurtdışında gezdiğini gördüyseniz:

  • Ama, siz yaratıcı gruplara katılımda bulunmak isteyebilir, seminer, kurs, mesleki ziyaret, konferans türü aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Rüyada yurtdışında gezmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada yurtdışında gezdiğini görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yurt dışındaki arkadaşı görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine delalet eder.

Rüyada yurtdışına olmak kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına inanılır.

Rüyada yurtdışına çıktığını görmek erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının yurtdışına gittiğini görmek sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yurtdışı görmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada yurtdışından gelmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments