Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yurt görmek

Rüyada yurt görmek

Rüyada yurt görmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yurt gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerden büyük iyilikler görebilirsiniz.

Rüyada yurtdışından birinin geldiğini görmek her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada yurtdışına çalışmaya gitmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, ele güne muhtaç olacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yurt dışındaki arkadaşı görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yurtdışını görmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, çok büyük paralar kazanacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada yurda gitmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yurtdışına yerleşmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada yurtdışından ev almak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada yurtdışına gidememek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments