Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçakla yurtdışına gittiğini görmek

Rüyada uçakla yurtdışına gittiğini görmek

Rüyada uçakla yurtdışına gittiğini görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, kalabalıktan uzak olacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada uçakla yurtdışına gittiğini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimseleri, aslında öyle olmasalar bile sizden güçlü görme eğilimindesiniz.

Rüyada uçağa binip yurtdışına gitmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçakla yurtdışına gitmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçakla yurtdışına gittiğini görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada yurtdışına çalışmaya gitmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine inanılır.

Rüyada yurda yerleşmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada yurtdışından birinin geldiğini görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına rivayet eder.

Rüyada yurtdışında üniversite görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, iyi konumlara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yurtdışına gitmeye hazırlanmak gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments