Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin yurtdışına gittiğini görmek

Rüyada eşinin yurtdışına gittiğini görmek

Rüyada eşinin yurtdışına gittiğini görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, işinde uzmanlaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, çözümlere kavuşacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin yurtdışına gittiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet edebilirsiniz.

Rüyada eşinin yurtdışına gittiğini görmek onun zamanını çalacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulur.

Rüyada başka birinin yurtdışına gittiğini görmek çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine işaret eder.

Rüyada yurtdışına kaçmak duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yurtdışında gezdiğini görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, makamının sürekli yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada yurtdışından aranmak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına inanılır.

Rüyada yurtdışına gitmek için hazırlanmak hayal edilenlere ulaşılamayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine delalet eder.

Rüyada yurtdışına gidememek işlerinin bir anda bozulacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yurtdışına tatile gitmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments