Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yurtdışında olduğunu görmek

Rüyada yurtdışında olduğunu görmek

Rüyada yurtdışında olduğunu görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, insanların hayır dualarını alacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada yurtdışında olduğunu gördüyseniz:

  • Siz hiçbirşey yapmasanız da olaylar hızlı bir şekilde gelişebilir.

Rüyada yurtta kalmak sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, borcunun da hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada başka birinin yurtdışına gittiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına tabir olunur.

Rüyada uçakla yurtdışına gitmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, kendisi için mal mülk alacağına yorulur.

Rüyada yurtdışında gezmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yurda yerleşmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yurtdışında üniversite görmek kalben çok rahat edileceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, kazancının daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada öğrenci yurt görmek hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yurtdışından aranmak başarılarının tadına varacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments