Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devenin üstüne binmek

Rüyada devenin üstüne binmek

Rüyada devenin üstüne binmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına delalet eder.

Rüyada devenin üstüne binmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki güvenilmez bir kişi ya da yanlış kişiye güvenmeniz nedeniyle sorun yaşayabilirsiniz.

Rüyada devenin üstüne binmek girilen yolda zarar edileceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine delalettir.

Rüyada deve üstüne binmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada deve kuşuna binmek esenliğe ve feraha kavuşacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine delalet eder.

Rüyada devenin üzerine binmek aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlikle deveye binmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına alamet etmektedir.

Rüyada deveye ters binmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz deveye binmek geçimin daha kolay hale geleceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına alamet etmektedir.

Rüyada deveye binmek hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments