Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın üstüne binmek

Rüyada yılanın üstüne binmek

Rüyada yılanın üstüne binmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına delalet eder.

Rüyada yılanın üstüne binmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birlikleriniz gerçekten ümit verici olabilir.

Rüyada yılanın üstüne binmek birlikteliğe başlayacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına işarettir.

Rüyada otobüsün üstüne binmek daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada birinin üstüne binmek rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada deve üstüne binmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, mal ve para sahibi olacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın üstüne binmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada koç üstüne binmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin üstüne binmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz at üstüne binmek kazancının günden güne düşeceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments